Cea mai futuristă pensiune din Prahova, Atra Doftana, în finala premiilor de excelență în turism

Email Imprimare PDF

 

Cea mai futuristă pensiune din Prahova, Atra Doftana, în finala premiilor de excelență în turism

Turiştii care vor să petreacă zile de vis în condiţii de cinci stele, la poalele munţilor, să simtă mirosul brazilor şi să se bucure de un aer nepoluat, sunt invitaţi la unitatea de cazare „Atra", pe Malul Lacului Paltinu, acesta fiind cel mai futurist hotel din România.

Un grup de specialişti IT din Bucureşti, talentaţi şi cu potenţial financiar, au gândit un proiect imobiliar în valoare de 1 milion de euro,de-a dreptul revoluţionar, menit să relanseze turismul într-o zonă din Prahova de o frumuseţe aparte, care încă a fost descoperită în totalitate: Valea Doftanei.

Inspirându-se din călătoriile lor în străinătate, tinerii au gândit un hotel cum nu s-a mai pomenit în România. I-au dat numele „Atra Doftana", un loc de vis, ce are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de „Design Hotel".

Unitatea de cazare deschisă în luna august permite organizarea de vacanţe active, de sejururi wellness ori a unor întâlniri de afaceri. „Atra Doftana" este situat pe malul Lacului Păltinu din Valea Doftanei, într-o zonă mirifică.

Restaurant cu produse organice

Cele opt camere, cu o capacitate totală de 20 de locuri,  au o largă vedere spre Lacul Paltinu. Unitatea de cazare mai cuprinde o zonă de wellness cu vedere panoramică spre lac, cu saună şi fitness, un restaurant-gourmet cu menu à la carte bazat pe produse organice, terasă exterioară acoperită, zonă de grătare, un spaţiu de joacă pentru copii, precum şi un teren de peste 3500 de metri pătraţi.

Pentru a citi si despre o alta unitate de cazare inedite din intreaga lume, accesati aceasta sectiune a site-ului nsotru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cea mai futuristă pensiune din Prahova, Atra Doftana, în finala premiilor de excelență în turism