Romanii au preferat de 1 Mai vacantele cu preturi mici

Email Imprimare PDF

 

Romanii care si-au cumparat vacante in strainatate de 1 Mai, prin agentia online de turism Vola.ro, le-au preferat pe cele cu preturi mai mici, majoritatea fiind pachete  turistice de 3 nopti.

"In perioada vacantei de 1 Mai, din punctul de vedere al departamentului de pachete turistice al Vola.ro, cel mai bine s-au vandut vacante in Bulgaria si city break la Paris si Roma", au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii agentiei.

Vola.ro nu vinde vacante in Romania.

"Cele mai cumparate pachete sunt cele de 3 nopti, iar oamenii prefera in aceasta perioada vacante cu preturi mai mici, astfel ca nu s-au inregistrat cereri de vacante scumpe sau extravagante", au mai spus oficialii agentiei de turism.

Potrivit acestora, vanzarile din acest an au fost similare cu cele de anul trecut. "Comparativ cu anul precedent, nu au fost discrepante mari in privinta volumului de cereri pentru pachetele turistice".

Agentia de turism online este prezenta in trei tari europene: Romania, Polonia si Ucraina.

Agentia de turism a implinit in acest an 5 ani de activitate pe piata din Romania, fiind infiintata in anul 2007. Cifra de afaceri a companiei a atins un maxim istoric in 2011, de peste 15 milioane de euro, iar echipa s-a extins in timp la peste 50 de persoane.

Pentru a citi despre destinatiile alese de cei mai multi dintre romani pentru 1 mai, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romanii au preferat de 1 Mai vacantele cu preturi mici