Vacanta fara surprize: Cum ne ferim de "tepe" cand alegem o agentie de turism

Email Imprimare PDF

 

Vacanta fara surprize: Cum ne ferim de

Chiar daca mai e ceva vreme pana la concediul de vara, multi dintre noi si-au facut deja o idee despre ofertele turistice de pe piata. Unii prefera destinatiile exotice, altii pe cele traditionale, iar unii se uita in primul rand la preturi. Indiferent de preferinte, nu te lasa "sedus" de orice oferta sau agentie intalnite.

Cand vine vorba de vacante, "tepele" sunt destul de diversificate, ca sa zicem asa, de la situatii in care ajungi la hotel si ti se spune ca nu ai nici o rezervare pe numele tau, la cele in care realizezi ca una ai platit si alta ti se da, sau cazuri in care afli ca nu mai pleci fix cand terminai de facut bagajul.

Traian Badulescu, director general al Travel Advisor Media, spune ca exista trei categorii de "tepe":

1. Inselaciune. Vorbim de cazul agentiilor care promoveaza oferte turistice extrem de atractive, emit vouchere false sau neacoperite, turistii platesc, dupa care agentia dispare. 

2. Tipul bad management. Agentii care nu gestioneaza bine rulajul, iar banii clientului nu ajung la hotel sau la touroperatorul partener din tara de destinatie.

Pentru a citi o alta stire pe aceasta tema, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta fara surprize: Cum ne ferim de "tepe" cand alegem o agentie de turism