Vacante de lux nu foarte scumpe

Email Imprimare PDF

 

 

Fara a scoate prea multi bani din buzunar, exista posibilitatea de a alege una din croazierele disponibile pe Mediterana, ca de pilda:

Croaziera pe durata a 6 zile, de la 544 de euro/persoana (transportul cu avionul pana la imbarcare inclus), cu urmatorul traseu:

- Civitavecchia – Messina- Valetta- Dubrovnik- Venetia.

Sau puteti alege un sejur in Grecia, cazare la hotel 3 stele si transport cu avionul cu preturi de la 300 de euro/persoana.

Pentru Muntenegru, la Budva, un sejur, la hotel de 3 stele, plus transport cu avionul, costa aproximativ 450 euro/persoana.

Pentru destinatii mai exotice din America de Sud, Africa sau Asia, pachetele au preturi de pornire de la 1000 de euro si pot ajunge si la 5000 de euro/persoana. Reducerile in aceste cazuri fiind foarte nesemnificative.

Pentru a citi si despre destinatii potrivite pentru aceasta primavara, din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacante de lux nu foarte scumpe