De Paste la Moneasa

Email Imprimare PDF

 

 

Poate ca o sa ziceti ca ofertele in statiunea Moneasa sunt foarte putine. Asa o fi, insa pe de alta parte putem afirma ca sunt destul de atragatoare. Hotelierii asteapta de Paste multi turisti din Romania, dar si din Serbia. In afara distractiei mai puteti alege excursii la varful Izoi, cariera de marmura sau la Pestera Liliecilor. Hotelurile de aici sunt dotate cu baze de tratament moderne, spa-uri, baruri, club paintball, restaurant, bazin acoperit, sauna. Puteti opta pentru 3 nopti de cazare (camera dubla, pensiune completa) + masa traditionala de Paste, muzica, sampanie pentru 300 lei/persoana.

Cazare la vila de 4 stele, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi, minibar, telefon, TV si internet, (pensiune completa, fara bauturi) pentru 590 lei/persoana.

Sau 3 nopti la cabana de 3 stele, 345 de lei/persoana unde aveti inclus: TV LCD, minibar, internet wireless, piscina, foisor, gratar si livada.

Statiunea Moneasa sau ‘Perla Apusenilor’, e o veritabila atracţie pentru turisti, fiind situata la circa 100 de kilometri de Arad, la poalele Muntelui Codru Moma, renumita si pentru baile sale termale si aerul puternic ionizat.

Pentru a citi si despre alte unitati de cazare in Moneasa, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri De Paste la Moneasa