Copia TITANICULUI porneşte în croazieră. Doi români se află la bordul navei

Email Imprimare PDF

 

Copia TITANICULUI porneşte în croazieră. Doi români se află la bordul navei

Pe 8 aprilie porneşte în croazieră primul vapor care va reface cu exactitate traseul Titanicului, vasul scufundat cu aproape un secol în urmă. Nava de lux, cunoscută sub numele de "MS Balmoral" marchează împlinirea a o sută de ani de la tragedia maritimă care a uluit o lume întreagă.

Vasul MS Balmoral va părăsi portul britanic Southampton în cursul acestei zile. Vaporul va trece inclusiv prin locul în care se află epava scufundată. Organizatorii au vrut ca experienţa să fie completă, astfel că au amenajat interiorul vasului exact după modelul celui de pe Titanic. Croaziera va continua către Halifax şi New York, oraşul unde Titanicul ar fi trebuit să ajungă cu un secol în urmă.

Potrivit postului de televiziune CBC, la bordul vasului se vor afla 1.309 pasageri. Organizatorul croazierei a declarat pentru presă că cererea de locuri i-a depăşit toate aşteptările.

Toate biletele au fost vândute încă de la sfârşitul anului 2011, iar preţurile au variat între 4.400 de dolari de persoană pentru o cabină simplă până la 12.600 de dolari de persoană pentru cel mai luxos apartament.

Printre oaspeţii de vază care se vor afla la bordul vasului de lux se numără şi doi români: omul de afaceri Cornel Tăbăcaru şi soţia sa, Alina. Cei doi au fost primii care şi-au rezervat bilete pentru croaziera exclusivistă, iar pe durata călătoriei vor fi cazaţi în cel mai impresionat apartament de pe vapor. Afacerist de succes, Cornel Tăbăcaru este situat pe locul 53 în Top 300 Capital, cu o avere evaluată la 61 de milioane de euro.

Pentru a citi despre o alta croaziera de lux, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Copia TITANICULUI porneşte în croazieră. Doi români se află la bordul navei