Targul de turism de la Romexpo a avut succes

Email Imprimare PDF

 

De ce putem spune ca a avut succes ?!? In primul rand din incasarile de pe urma vanzarilor si rezervarilor directe si a pachetelor turistice vandute, putem afirma ca, pe perioada targului, companiile care au participat la eveniment nu regreta acest fapt. Multe vanzari si rezervari datorate in mare parte si datei de desfasurare a targului de turism, la jumatatea perioadei de reduceri prin programe de tip early booking pentru toate destinatiile, cu reduceri de pana la 40%.

Evenimentul a fost un succes, deoarece acest targ de turism a fost foarte bine promovat. Multi vizitatori multumiti au fost anul acesta la Romexpo, dupa 4 ani de seceta. Din 2008 nu au mai fost atat de multi oameni interesati. Iata si cateva cifre, potrivit cu datele furnizate de FPTR (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc):

Peste 200 de expozanti au participat la eveniment, nu mai putin de 25.000 de persoane au vizitat Targul de Turism al Romaniei, organizat in perioada 15 – 18 Martie 2012 la Romexpo, care au ales sa cumpere sau sa rezerve pachete turistice in valoare de aproape 10 milioane de euro.

Pentru a citi despre cele mai populare destinatii din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Targul de turism de la Romexpo a avut succes