Vacanta in Cape Town, unde muntele se "varsa" in ocean si apusurile sunt incredibile

Email Imprimare PDF

 

Gabriela Lungu, managing partner al The Practice, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice de pe piata locala, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta, orasul Cape Town din Africa de Sud.

Calatoresc destul de mult si am foarte multe destinatii preferate – daca ma gandesc la un city-break, atunci New York-ul e orasul, daca vreau o pauza de relaxare si rasfat, atunci cu siguranta vorbesc de Bali, iar daca imi doresc o vacanta mai activa, in Patagonia a fost una dintre cele mai frumoas.
Cea mai recenta vacanta a fost in Africa de Sud si am avut parte de o experienta extraordinara in Cape Town – considerata de catre TripAdvisor destinatia de calatorie numarul 1 in lume pentru acest an.
Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo
Imagini de carte postala cu munte care se varsa in ocean si apusuri de soare incredibile, un wine country fabulous la doar 30 de minute de condus, diversitate culturala.

Pentru a citi si despre alte destinatii fascinante, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta in Cape Town, unde muntele se "varsa" in ocean si apusurile sunt incredibile