Insulele din Dubai, inghitite de ocean

Email Imprimare PDF

 

Arhipelagul cunoscut sub numele de “Harta Lumii”, considerat luxul suprem, chiar si de catre excentricii din Dubai, se scufunda. Nici cei mai inzestrati arhitecti si ingineri nu pot invinge forta naturii. Insulele in forma tarilor lumii au inceput sa fie inghitite de apele Oceanului Indian, scrie www.stirileprotv.ro.

Un avocat din Marea Britanie, reprezentat al unei firme care a actionat in judecata compania constructoare a arhipelagului, sustine ca tarmurile insulelor au inceput sa se erodeze, iar canalele navigabile se colmateaza (n.r. astupare a porilor unui material prin introducerea unei materii coloidale in masa lui). “Insulele se scufunda gradual in apele oceanului”, a declarat avocatul Wilmot-Smith, reprezentantul Penguin Marine, firma care a cumparat drepturile de a asigura transportul cu barca spre insule. Problemele aparute in urma erodarii insulelor se adauga celor create de criza financiara mondiala, care a dat peste cap planurile dezvoltatorilor.

Cat despre procesul de scufundare a insulelor din Dubai, reprezentantii firmei constructoare au respins aceasta ipoteza.

Pentru a citi despre o alta insula care se scufunda, acesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Insulele din Dubai, inghitite de ocean