Unde se cazeaza din ce in ce mai multi turisti straini in Romania

Email Imprimare PDF

 

Pensiunile agroturistice au atras anul trecut cu aproape 36% mai multi turisti straini, in vreme ce numarul celor care au ales sa se cazeze la hotel a crescut cu 13% fata de 2010, iar in pensiunile turistice cu 8,5%.

Romania a atras, in 2011, cu 16,9% mai multi turisti romani si cu 12,8% mai multi turisti straini fata de anul precedent, cei mai multi dintre acestia provenind din Germania, Italia si Franta, informeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, potrivit Agerpres.

In ceea ce priveste cheltuielile nerezidentilor straini in Romania s-au inregistrat cresteri, acestia cheltuind cu 18,4% mai multi bani decat in 2010. 

Legat de turistii romani, acestia au ales sa se cazeze la hotel (+18,2% fata de 2010), in pensiunile turistice (+19,1%) si in pensiunile agroturistice (+29,4%).

Pentru a citi si despre destinatia care a atras cei mai multi turisti straini, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde se cazeaza din ce in ce mai multi turisti straini in Romania