Vrei turism exotic şi ieftin? Vezi topul celor mai sărace destinaţii europene

Email Imprimare PDF

 

Vrei turism exotic şi ieftin? Vezi topul celor mai sărace destinaţii europene

Ştim. Nu te simţi în siguranţă în România. Drumurile sunt mereu “în lucru”, serviciile scumpe şi proaste, iar cerşetorii şi prostituatele te “pândesc” la tot pasul. MONEY.ro îţi recomandă cinci destinaţii externe, exotice pentru că sunt printre cele mai sărace din Europa, unele periculoase, altele doar pitoreşti, încremenite în timp şi foarte triste. După ce te vei întoarce de acolo, îţi vei reconsidera atitudinea faţă de România, vei fi, poate, mai îngăduitor, şi mai în siguranţă. Citeşte topul celor mai ieftine destinaţii “exotice” din Europa.

Un sejur în oraşul Poprad din Slovacia ajunge la 130 de euro. Tariful include cinci nopţi cazare cu mic dejun şi este valabil pentru intervalul 9 ianuarie-30 aprilie. Oferta este operată prin agenţia Aristocrat Travel. 
Ceva familiar: clădirile de blocuri comuniste. 
Ceva avantajos: F&B (mâncare şi băutură) foarte ieftine. 
Ceva de văzut: ruinele castelului Spiš (Spissky Hrad)-cel mai mare castel medieval din Europa Centrală. Construcţia datează din sec. XII şi se întinde pe o suprafaţă de 41 de mii de metri pătraţi. 

O înnoptare la Belgrad ajunge la 27 de euro. Tariful acoperă cazarea în cameră dublă, într-un hotel de trei stele. Oferta turistică este operată prin agenţia Carpe Diem Travel. 
Ceva familiar: suburbii periculoase; Zemun-una dintre suburbiile Belgradului e renumită pentru acţiunile infracţionale ale clanului cu aceleaşi nume (droguri şi crime). Dar şi mulţi maidanezi pe străzi.

Pentru a citi despre alte destinatii de vacanta mai putin comune, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vrei turism exotic şi ieftin? Vezi topul celor mai sărace destinaţii europene