MDRT isi reduce bugetul cu 15%. Ce proiecte raman prioritare

Email Imprimare PDF

 

MDRT isi reduce bugetul cu 15%. Ce proiecte raman prioritare

Bugetul din acest an al MDRT va fi redus cu 15%, dupa ce institutia a decis sa prioritizeze proiectele de investitii, printre obiectivele ramase figurand cele finalizate in proportie de peste 80%, cele pentru care Guvernul si-a asumat angajamentul sau cele din zonele turistice.

Astfel printre obiective se numara si infrastructura turistica necesara organizarii in Romania, pe Valea Prahovei, in februarie 2013, a Festivalului Olimpic al Tineretului European – FOTE, precum si drumurile judetene si locale care duc spre zone turistice.

Purtatorul de cuvant al MDRT a adaugat ca institutia nu va mai incepe in acest an constructia vreunui obiectiv de tipul salilor de sport si a bazinelor, altele decat cele care respecta criteriile de prioritizare. "La bazine, de exemplu, nu vor mai fi finantate aproximativ trei sferturi, 31 din peste 40", a mentionat reprezentantul MDRT, potrivit mediafax.ro.

Pentru a citi despre unele dintre aceste obiective, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri MDRT isi reduce bugetul cu 15%. Ce proiecte raman prioritare