Suceava are primul centru national de informare si promovare turistica din fonduri UE

Email Imprimare PDF

 

Suceava are primul centru national de informare si promovare turistica din fonduri UE

Primul centru de informare si promovare turistica finantat din fonduri europene, in valoare de peste  1,7 milioane lei, a fost lansat vineri la Suceava.

"Finalizarea acestui centru de informare este un mare castig pentru turismul din regiune. Infiintarea lui era o necesitate. Odata deschis acest centru, trebuie urmarita prestarea unui serviciu de calitate si asigurarea unor informatii de actualitate si cat mai complete", a declarat ministrul Cristian Petrescu, prezent la eveniment.  

Valoarea totala a proiectului este de peste  1,7 milioane lei, din care circa 1,3 milioane lei reprezinta fonduri nerambursabile.  

Pe langa constructia efectiva, proiectul prevede dotarea si organizarea centrului de informare. Astfel, cladirea de circa 300 metri patrati va dispune de mobilier, echipamente si softuri informatice, iar angajatii vor avea la dipozitie o baza de date cu informatii turistice. Totodata, fondurile europene contractate finanteaza realizarea de materiale de promovare turistica: un website, harti, pliante si afise.

Ministrul Cristian Petrescu a semnat vineri contractul prin care Consiliul Judetean Suceava primeste finantare din fonduri europene nerambursabile pentru proiectul  "Modernizarea drumului judetean 175, km 30+800+30+900, 31+090+32+625, 35+900+39+000, Pojorata – Izvoarele Sucevei".

Pentru a cauta cazare in orasul Suceava, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Suceava are primul centru national de informare si promovare turistica din fonduri UE