Noul ministru al Turismului: Centrul Istoric şi Casa Poporului trebuie valorificate mai mult în scop turistic

Email Imprimare PDF

 

Noul ministru al Turismului: Centrul Istoric şi Casa Poporului trebuie valorificate mai mult în scop turistic

Noul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Cristian Petrescu, a declarat, vineri, la RFI, că şi Centrul Istoric al Capitalei şi Casa Poporului trebuie valorificate mai mult în scop turistic, susţinând totodată că va insista pe organizarea de evenimente, în special în Bucureşti.

Intrebat pe ce anume va insisita în promovarea turismului, Cristian Petrescu a spus: "Pot să vă dau o direcţie clară către care ne vom îndrepta şi pe care o vom sprijini foarte mult, organizarea de evenimente în Bucureşti şi în România, în general, expoziţii, congrese, pentru că aduce nu numai circulaţie turistică, ci şi prestigiu pentru ţara organizatoare. Vom ajuta toate organizaţiile care pot să aducă organizarea de astfel de evenimente în ţară. Vorbim de congrese mondiale pe diferite ramuri. De exemplu, în medicină sunt sute de congrese anuale internaţionale, cu participarea a zeci de ţări. Dar nu numai asta. Orice eveniment care poate să aducă în Bucureşti oameni prestigioşi, care să poată vorbi mai departe despre România, ce-au văzut în România, în termeni laudativi".

Pentru a citi mai multe despre Casa Poporului, cel mai important obiectiv turistic al orasului Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Noul ministru al Turismului: Centrul Istoric şi Casa Poporului trebuie valorificate mai mult în scop turistic