Reducere pentru studenți și doctoranzi la Forumul Național pentru Turismul Responsabil

Email Imprimare PDF

 

Fundația Amfiteatru și Academia Română – Centrul de Economia Industriei și Serviciilor organizează Forumul Național pentru Turismul Responsabil din perioada 23 – 25 martie 2012, la hotel Danubius, Sovata, județul Mureș.

Turismul responsabil reprezintă o abordare diferită a modului de a călători și petrece timpul liber, precum și o abordare diferită în a oferi servicii turistice. Forumul Național pentru Turismul Responsabil are ca obiectiv general promovarea acestui concept în mediile promotorilor în turism, dar și a implicațiilor înțelegerii principiilor acestei abordari pentru societatea românească.

Persoanele interesate de turism și de domeniile conexe ale acestuia pot participa la Forumul Național pentru Turismul Responsabil. Rezumatul lucrării și titlul acesteia pot fi trimise până la data de 15 martie 2012, cu mențiunea co toate lucrările vor fi publicate în revista Forumului “International Journal for Responsible Tourism“.

Studenții și doctoranzii vor beneficia de 50% reducere la taxa de participare la forum.

Pentru a citi despre targul de turism al Romaniei de anul trecut, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Reducere pentru studenți și doctoranzi la Forumul Național pentru Turismul Responsabil