Paravion.ro vs Vola.ro. Cum se duce lupta pentru primul loc in turismul online

Email Imprimare PDF

 

Paravion.ro vs Vola.ro. Cum se duce lupta pentru primul loc in turismul online

Anul trecut pare ca a fost de bun augur pentru jucatorii din turismul online. In timp ce agentia Paravion.ro a raportat o dublare a numarului de rezervari turistice, serviciul Vola.ro a marcat o triplare a cifrei de afaceri. Pe viitor insa, ambele vizeaza pozitia de lider al pietei.

"2011 a reprezentat al saselea an de crestere pentru Paravion.ro din momentul infiintarii (2005). Fata de 2010, an in care Paravion.ro intra in grupul Happy Tour, vanzarile din online s-au dublat", a declarat Remus Visan, deputy managing director Paravion Tour SRL, agentia online a Happy Tour Group, proprietate GED.

"Asta se datoreaza si faptului ca din 2011 am inceput sa vindem si pachete turistice, in special charterele produse de Prestige Tour, tour-operatorul grupului, iar asta a adus o crestere suplimentara de peste 20%", a mai spus Visan.

Anul trecut Paravion.ro a inregistrat peste 80.000 de rezevrari turistice concretizate si circa 3 milioane de cautari pentru biletele de avion.

"Vanzarea biletelor de avion reprezinta in continuare un procent majoritar din totalul rezervarilor turistice, rezervarile de hotel fiind pe locul doi", a explicat Remus Visan.

Pentru 2011, acesta estimeaza o crestere de minim 10% la nivel de venituri. "De asemenea, ne propunem sa crestem si ponderea pachetelor turistice in totalul vanzarilor. Mizam pe diversificare. Structura grupului ne permite sa avem produse proprii. In paralel, vom continua sa investim in platforma tehnica si in siguranta tranzactiilor", a adaugat reprezentantul Paravion.ro.

Pentru a citi mai multe despre promovarea agentiilor turistice romanesti in mediul online, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Paravion.ro vs Vola.ro. Cum se duce lupta pentru primul loc in turismul online