Mai multe zboruri catre Viena

Email Imprimare PDF

 

Austrian Airlines efectueaza saptamanal 62 de zboruri din Timisoara, Sibiu, Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca catre Viena. Din 25 Martie (cand incepe orarul de vara) se vor aduce mai multe imbunatatiri pentru pasagerii care vor alege ruta Bucuresti-Viena.

Vor fi si preturi mai reduse pentru biletele dus-intors catre Viena – de la 99 euro cu toate taxele incluse. Compania aeriana Austrian Airlines opereaza zboruri spre capitala Austriei cate 6 zboruri saptamanal din Sibiu si Iasi si cate 13 zboruri saptamanal din Timisoara.

Operatorul austriac zboara catre 130 de destinatii de pe intreg mapamondul si va opera inca 2 noi zboruri din Bucuresti catre Viena si astfel va ajunge la un numar de 5 curse/zi, respectiv un total de 62 de zboruri/saptamana din tara noastra catre Viena. Compania a redecorat interiorul cabinelor din 32 de aeronave din flota continentala cu scaune din piele noi, oferind calatorilor inca 10 centimetri de spatiu in plus pentru picioare.

Compania Austrian Airlines va deschide in Iunie 2012 un nou terminal Skylink de pe aeroportul din Viena.

Pentru a citi si despre noile rute ale companiei Wizz Air, acceasti aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Mai multe zboruri catre Viena