Ce joburi mai scot jucatorii din turism pe site-urile de recrutare

Email Imprimare PDF

 

 

Companiile din turismul romanesc, fie ca vorbim de operatori aerieni, unitati hoteliere sau agentii de turism, nu dau inca semne de vivacitate in ceea ce priveste angajarile, astfel ca majoritatea cauta predominat agenti de vanzari si de ticketing. DailyBusiness.ro a trecut in revista cateva dintre posturile disponibile in luna februarie in piata locala de profil.

Compania aeriana low-cost Blue Air are disponibile, potrivit site-urilor de recrutare, doua posturi pentru secretara si doua pentru agent de vanzari. Pentru prima pozitie, sunt eligibili candidatii cu o experienta de 2-3 ani, absolventi de Facultate, cu o tinuta impecabila si o buna cunoastere a limbii engleze.

Responsabilitatile posturilor de secretara implica, printre altele, administrarea corespondentei, inregistrarea hotararilor si deciziilor luate de conducere, pastrarea si operarea in registrul cu evidenta delegatiilor din cadrul organizatiei, asigurarea legaturilor telefonice in interiorul si exteriorul organizatiei, primirea si transmiterea notelor telefonice si tehnoredactarea de documente.

Pentru pozitia de agent de vanzari la Blue Air, candidatii trebuie sa aiba 3-5 ani de experienta, studii superioare si master, experienta in cargo (pentru primul post) si experienta in servicii de curatenie (pentru al doilea post). Posturile sunt deschise pana la inceputul lunii martie.

Operatorul aerian Lufthansa recruteaza un agent de ticketing cu experienta de minim 1 an in domeniu, cunoscator al limbii engleze, absolvent de cursuri de specialitate in ticketing si sisteme de rezervari in turism. Studiile superioare reprezinta un avantaj pentru candidati.

Pentru a citi o alta stire despre compania Lufthansa, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce joburi mai scot jucatorii din turism pe site-urile de recrutare