MAI da 1,3 milioane euro pentru bilete de avion pana in 2014

Email Imprimare PDF

 

MAI da 1,3 milioane euro pentru bilete de avion pana in 2014

Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) vrea sa incheie un acord-cadru pentru servicii de transport aerian ocazional in perioada mai 2012 - aprilie 2014, fiind vizate 126 de destinatii internationale din 70 de tari si 14 destinatii interne, valoarea contractului fiind de 1,3 milioane de euro.

Potrivit anuntului postat pe site-ul e-licitatie.ro, valoarea contractului este estimata la 5.598.709,68 lei, fara TVA, suma asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene, respectiv din Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative. 

Criteriul de atribuire a contractului  pentru serviciile de transport aerian va fi pretul cel mai scazut, potrivit anuntului de licitatie, iar ofertele si cererile de participare pot fi depuse pana in 3 aprilie, ora 9.00. Aceste servicii nu includ transportul de corespondenta, fiind vizate doar cele de pasageri si de marfa.

Pentru a citi si despre imprumutl pe care compania Malev l-ar putea primi, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri MAI da 1,3 milioane euro pentru bilete de avion pana in 2014