Vacanta in Sibiu: Orasul care te trimite intr-o alta epoca

Email Imprimare PDF

 

Vacanta in Sibiu: Orasul care te trimite intr-o alta epoca

Ane - Marina Vasile, director pe Romania al Chief Executive Officers Club International (CEO Clubs), una dintre cele mai prestigioase organizatii de business din intreaga lume, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia  de vacanta preferata, orasul Sibiu.

"Poate ca pare greu de crezut, dar destinatia de vacanta preferata este Sibiu.

Este un oras senzational, care de cate ori ajung acolo are puterea de a ma teleporta intr-o alta lume si o alta epoca. Cred ca toti stim Sibiul si toti il iubim, dar daca cumva nu ati apucat sa mergeti, cred ca ar trebui trecut pe lista de "must see"

Trei motive pentru care ar trebui sa vizitam Sibiul

In primul rand, pentru ca suntem romani si ar trebui sa ne cunoastem tara, deoarece avem o tara atat de frumoasa, ce merita promovata si vizitata.


In al doilea rand, pentru ca Sibiul are puterea sa te faca sa te simti parte dintr-o poveste prin strazile vechi si cladirile parca desprinse dintr-o alta epoca.


Si, nu in ultimul rand, deoarece Sibiul dupa parerea mea este combinatia perfecta intre nou si vechi.


Cea mai buna perioada in care putem vizita orasul


Mereu mi-a placut sa calatoresc primavara, deoarece nu este nici prea cald, dar nici prea frig. Este acea atmosfera perfecta si totul in jurul tau prinde viata.

Pentru a cauta cazare in Sibiu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta in Sibiu: Orasul care te trimite intr-o alta epoca