Inca un transportator ofera reduceri pentru pasagerii Malev: Tarom scade tarifele cu 15%

Email Imprimare PDF

 

Compania aeriana Tarom a anuntat joi ca ofera pasagerilor detinatori de bilete Malev facilitati si reduceri de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile Tarom.

"Pasagerii companiei Malev care detin bilete neutilizate, nerestituite sau partial utilizate, emise inaintea datei de 3 februarie 2012, primesc discount de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile Tarom. Originea si destinatia calatoriei Tarom trebuie sa se regaseasca in itinerariul biletelor Malev", se arata in comunicatul operatorului aerian.

O facilitate in plus pe care compania Tarom o ofera pasagerilor detinatori de bilete Malev este ca acestia pot sa schimbe Budapesta din biletul lor cu o alta destinatie Tarom din Transilvania: Cluj-Napoca, Sibiu, Satu-Mare, Targu Mures, Oradea, Baia Mare.

"In urma incetarii operarii zborurilor Malev, am decis sa venim in sprijinul pasagerilor care au avut bilete cumparate si sa le oferim o reducere la tarifele aplicate biletelor Tarom. In acest fel, incercam sa ne adaptam nevoilor pasagerilor si sa consolidam traficul de conexiune", a declarat Rodica Cazanciuc, directorul comercial al Tarom.

Pentru a cauta cazare in Cluj-Napoca, una din destinatiile companiei Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Inca un transportator ofera reduceri pentru pasagerii Malev: Tarom scade tarifele cu 15%