Wizz Air adauga 10 noi rute bazei din Budapesta

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air adauga 10 noi rute bazei din Budapesta

Operatorul aerian low-cost Wizz Air adauga cea de-a sasea aeronava bazei din Budapesta si va inaugura in lunile ce urmeaza 10 noi rute, ajungand la 33 destinatii deservite.

Aceasta etapa in extindere va creste capacitatea Wizz Air in Ungaria la 2,5 milioane de locuri pe an.

Cea de-a sasea aeronava, dintr-o serie de noi aeronave anuntate, va opera primele zboruri in aprilie 2012, spre Malaga (Spania), Bucuresti si Cluj (Romania), Varsovia (Polonia), Sofia (Bulgaria), Larnaca (Cipru) si Heraklion, Zakynthos, Rhodos, Salonic (Grecia). Cu aceste noi dezvoltari si datorita cresterii anuntate saptamana trecuta, Wizz Air a adaugat retelei existente, peste 1 milion de locuri.

In plus, Wizz Air ofera pasagerilor 2.500 de locuri de la 9 euro.

Wizz Air isi propune, de asemenea, sa introduca zboruri catre piete din afara Europei, cum ar fi Tel Aviv, Kiev, Moscova si Istanbul, pasi aflati in curs de dezbatere.

Datorita cresterii din Budapesta, Wizz Air se afla in proces de recrutare a 100 de persoane, aducand numarul total al angajatilor din Budapesta la 400. In plus, aproximativ 2.000 de locuri de munca au fost create in industriile ce deservesc operatiunile Wizz Air.

Pentru a citi si despre taxele aditionale pe care compania Wizz Air si alti operatori low cost le practica, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air adauga 10 noi rute bazei din Budapesta