MDRT modernizeaza Capitala cu 90 mil. lei. Vezi in ce vor fi investiti banii

Email Imprimare PDF

 

MDRT modernizeaza Capitala cu 90 mil. lei. Vezi in ce vor fi investiti banii

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a semnat miercuri impreuna cu Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului si Cristian Poteras, primarul Sectorului 6, trei contracte de finantare in valoare totala de 90 milioane de lei pentru reabilitarea Arcului de Triumf din Bucuresti si modernizarea urbanistica a zonei cuprinse intre Bd. Iuliu Maniu, Sos. Virtutii, Aleea Politehnicii si Aleea Cetatuia (din cartierul Militari).

Contractele sunt finantate prin Programul Operational Regional.

Prin proiectul "Consolidare, restaurare si conservare Arcul de Triumf" se vor efectua lucrari de renovare si amenajare in interiorul Arcului de Triumf. Proiectul urmareste atragerea unui numar de aproximativ 25.000 de turisti/vizitatori in primul an dupa deschiderea permanenta, iar prin implementarea lui se vor crea 12 locuri de munca permanente.

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe parcursul a 37 de luni, este de 30 milioane de lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 22,5 milioane de lei.

In acelasi timp, modernizarea urbanistica a zonei cuprinse intre Bd. Iuliu Maniu, Sos. Virtutii, Aleea Politehnicii si Aleea Cetatuia (din cartierul Militari) va fi realizata prin doua proiecte.

Primul, "Modernizare urbanistica: strazi, trotuare, parcari in cartierul Militari, zona 1",  urmareste, printre altele, dezvoltarea infrastructurii si suprastructurii stradale din zona - trotuare, alei, parcari si alte lucrari edilitare, cat si reabilitarea si/sau modernizarea carosabilului.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri MDRT modernizeaza Capitala cu 90 mil. lei. Vezi in ce vor fi investiti banii