Blue Air se muta la Otopeni pe 25 martie. Ce planuri are operatorul low-cost pentru 2012

Email Imprimare PDF

 

Blue Air se muta la Otopeni pe 25 martie. Ce planuri are operatorul low-cost pentru 2012

Oficialii operatorului aerian low-cost Blue Air au anuntat miercuri ca incepand cu data de 25 martie, odata cu intrarea in vigoare a orarului de vara, isi vor muta operatiunile pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) de pe aeroportul Baneasa.
Pasagerii urmeaza sa fie anuntati prin SMS si e-mail, mutarea urmand sa fie anuntata si pe site-ul propriu.

Potrivit CEO-ului companiei, Sherif Ussama, preturile biletelor nu vor fi afectate de aceasta mutare.

"Mutarea pe Otopeni a fost gandita din timp de administratia celor doua aeroporturi (Baneasa si Otopeni).Nu e mutare foarte brusca. In Baneasa pana acum doi ani existau tarife diferentiate, existau multe reduceri in functie de numarul de aterizari, de numarul de pasageri imbarcati, etc. Toate aceste facilitati au fost scoase din contractele de operare cu liniile aeriene. Mai mult, taxele de navigatie aeriana terminala in momentul de fata, incepand cu 2010, sunt cu 60-70% mai mari decat pe Otopeni. Deci tot procesul acesta a fost gandit din timp, astfel incat nu exista nici un fel de beneficiu in momentul de fata din punct de vedere al costurilor sa ramanem pe Baneasa, decat ca este un aeroport in Bucuresti, in contextul in care sunt anuntate noi mariri de taxe pe Baneasa incepand cu 1 aprilie", a spus Cristian Buciu, directorul operational al Blue Air.

Pentru a citi si despre lupta companiilor aeriene, pentru a inlocui operatorul falimentar Malev, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Blue Air se muta la Otopeni pe 25 martie. Ce planuri are operatorul low-cost pentru 2012