Si zborurile sunt afectate de vreme: Un avion Austrian Airlines nu a putut ateriza la Iasi, 2 curse Tarom anulate

Email Imprimare PDF

 

Cursa Austrian Airlines, Viena-Iasi, nu a putut ateriza in conditii de siguranta duminica, la ora 13.00 pe aeroportul din Iasi, fapt pentru care oficialii companiei au decis intoarcerea avionului in capitala Austriei.

"Cursa de Viena a ajuns deasupra aeroportului Iasi, dar nu a putut ateriza din cauza vizibilitatii reduse si a vantului. Pista nu are probleme, insa vantul sufla dinspre nord, iar aterizarea nu se poate face in conditii de siguranta. Din acest motiv, avionul s-a intors la Viena", a declarat directorul aeroportului iesean, Gheorghe Corjauteanu.

In cursul serii, sunt programate sa mai aterizeze la Iasi doua avioane Tarom, dinspre Bucuresti.

Doua curse aeriene Tarom, Bucuresti-Iasi si retur, au fost anulate, duminica la pranz, in timp ce cursa de Viena, care urma sa aterizeze la Iasi la ora 13.00, s-a intors in capitala Austriei, din cauza vantului puternic si a ninsorilor, transmite Mediafax.

Pentru a citi si despre intarzierile de luna trecuta ale curselor Tarom, cauzate tot de conditia meteo, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Si zborurile sunt afectate de vreme: Un avion Austrian Airlines nu a putut ateriza la Iasi, 2 curse Tarom anulate