Ce alternative de transport au romanii cu bilete Malev

Email Imprimare PDF

 

Ce alternative de transport au romanii cu bilete Malev

Compania de transport rutier Eurolines Romania si-a anuntat disponibilitatea de a prelua gratuit pasagerii curselor Malev, catre si dinspre Budapesta, pe parcursul lunii februarie, iar operatorul aerian low-cost WizzAir va introduce tarife preferentiale pentru acceasi ruta in perioada februarie-martie.

Vineri la ora locala 06.00 operatorul aerian Malev a anuntat ca si-a incetat activitatea din cauza imposibilitatii de a-si achita datoriile.

Autocarele Eurolines au plecari de luni pana sambata din Bucuresti si din principalele orase ale tarii, iar din Budapesta plecarile sunt zilnice. In limita locurilor disponibile pasagerii posesori de bilete Malev pe aceste rute vor fi imbarcati gratuit.

Acestia pot obtine mai multe informatii si isi pot rezerva biletele contactand agentiile locale ale transportatorului rutier. De asemenea, pentru pasagerii care urmau sa isi continue calatoria de la Budapesta catre alte orase europene,  Eurolines ofera o reducere de 50% din costul total al biletului de avion.

In acelasi timp, WizzAir ofera pasagerilor Malev, care au bilete pentru perioada 3 februarie-24 martie, un tarif de 9.900 forinti (45 de dolari) pentru biletele Budapesta-Bucuresti (si retur).

Pasagerii trebuie sa fie in posesia numarului biletului electronic Malev cand apeleaza call center-ul Wizz Air pentru a reprograma calatoria. Totodata, pasagerii trebuie sa prezinte la check-in o copie printata a biletului electronic Malev (aditional biletului Wizz Air). Pasagerii care nu detin biletul electronic Malev nu vor putea calatori.

Pentru a citi o alta stire pe aceasta tema, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce alternative de transport au romanii cu bilete Malev