Cum vrea sa ii ajute Ministerul Turismului pe turistii care raman inzapeziti

Email Imprimare PDF

 

Cum vrea sa ii ajute Ministerul Turismului pe turistii care raman inzapeziti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a mobilizat comandamentul de iarna pentru a acorda sprijin turistilor care au ramas blocati din cauza viscolului. Astfel, cu sprijinul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), turistii vor primi mese si bauturi calde gratuite, adapost in situatiile urgente, dar si o reducere de 50% din valoarea cazarii pentru cei care au ramas blocati in statiuni.

Persoanele care au nevoie de ajutor pot apela comandamentul de iarna al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, nonstop si gratuit, la numarul de urgenta 0800.86.82.82.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)a anuntat utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu ora 12:30 s-a inchis circulatia pe autostrada A2 sectorul Bucuresti – Lehliu. De asemenea, traficul rutier este intrerupt pe mai multe drumuri nationale.

Circulatia feroviara pe ruta Slobozia Veche - Urziceni este inchisa, vineri, din cauza viscolului, iar 35 de trenuri au fost anulate, informeaza CNADNR.

Institutia a mai anuntat ca la ora 4:30 s-a inchis traficul pe DN 65A sectorul Rosiorii de Vede - Turnu Magurele.

Pentru a citi o alta stire legata de masurile luate pentru turistii ramasi blocati din cauza viscolului, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum vrea sa ii ajute Ministerul Turismului pe turistii care raman inzapeziti