La ski la Azuga, Busteni sau Sinaia ?!!?

Email Imprimare PDF

 

Zapada din ultimele zile a reusit sa formeze un strat consistent pe partiile statiunilor montane din judetul Prahova lucrul ce i-a incantat pe iubitorii sporturilor de iarna. Se poate schia la altitudini mari numai pe Drumul de Vara.

Instalatiile sunt ingropate in zapada, insa partiile sunt bune, exceptand partiile Tarle si Papagal, unde riscul de avalansa e foarte crescut.

La inaltimi foarte mari, vizibilitatea e tot mai redusă, iar temperatura sunt cu mult peste -8° C.

Mai puteti sa schiati, de asemeni pe Partia Noua din Sinaia (care face legatura intre Cota 1.000 si Cota 1.400, deservita fiind de o telegondola), declara reprezentantii Serviciului Salvamont Sinaia. Stratul zapezii depaseste aici 1 metru.

La Busteni, pe partiile Kalinderu I si Kalinderu II se poate schia foarte bine. Stratul de zapada de aici este de 40 – 50 de centimetri. Mai puteti alege si partia de sanie si/sau parcul de distractii.

La Azuga, este practicabila mumai partia Sorica, stratul de zapada de aici e de 50 – 70 de centimetri. Functioneaza si instalatiile pe cablu.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Azuga, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri La ski la Azuga, Busteni sau Sinaia ?!!?