Bulgarii, ingrijorati ca romanii nu le mai viziteaza statiunile

Email Imprimare PDF

 

Bulgarii, ingrijorati ca romanii nu le mai viziteaza statiunile

Companiile de turism din Bulgaria vor sa gaseasca solutii pentru atragerea turistilor din Romania, in contextul declinului alarmant al vizitatorilor romani, raportat de hotelurile de pe coasta bulgareasca a Marii Negre, este concluzia unui forum organizat de autoritatile de la Sofia si doua asociatii din domeniu.

Forumul, la care participa si mai multe companii din Romania, se desfasoara joi si vineri in orasul Veliko Tarnovo si este organizat de Ministerul Economiei, Energiei si Turismului, Uniunea pentru Turism SPA si Asociatia Proprietarilor Bulgari de Hoteluri si Restaurante, relateaza Mediafax, citand Novinite. 

Companiile din Romania participa pentru detalii despre prezentarea Bulgariei ca destinatie turistica pentru intreg anul.

Organizatorii au declarat ca obiectivul este promovarea Bulgariei pe piata din Romania, una dintre prioritatile sectorului de turism.

Pentru a citi si despre staiunile de pe coasta romaneasca a Marii Negre, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Bulgarii, ingrijorati ca romanii nu le mai viziteaza statiunile