Blue Air a vandut peste 5 milioane de bilete online

Email Imprimare PDF

 

Blue Air a vandut peste 5 mil. de bilete online

Operatorul aerian roman Blue Air a vandut peste 5 milioane de bilete de avion online din 2006 pana in prezent, prin intermediul ePayment.

In urma unui proces de rebranduire, din 23 ianuarie 2012, compania ePayment si-a schimbat denumirea in PayU.

PayU asigura o serie de servicii si metode noi de plata, servicii aditionale precum "rent a car", asigurare de calatorie, transfer taxi sau rezervare hotel.

PayU esre prezent in Polonia, Cehia, Romania si, in curand, in Ungaria. Grupul PayU este detinut de Naspers, un grup multinational care ofera servicii din domeniul media si tehnologia comunicatiilor la nivel mondial.

Blue Air a introdus in orarul de vara 2012 destinatiile cu plecare din Bucuresti catre Barcelona, Madrid, Stuttgart, Bologna, Milano(Bergamo), Lisabona, Roma si retur; Bacau catre Bruxelles, Dublin, Londra si retur; Sibiu catre Stuttgart si retur.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, unul din orasele din care compania Blue Air opereaza, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Blue Air a vandut peste 5 milioane de bilete online