Fascinant: Imaginile frigului absolut

Email Imprimare PDF

 

FASCINANT Imaginile frigului absolut

O serie de imagini care circulă pe Internet arată Cascada Niagara "îngheţată", un simbol al frigului năpraznic.

Cascada Niagara "îngheţată". Este titlul unor fotografii care circulă pe Internet şi care surprind crusta de gheaţă formată în iernile geroase la suprafaţa râului şi a cascadei aflate la graniţa dintre SUA şi Canada.

Mulţi oameni par să se îndoiască de autenticitatea unor imagini. Sub semnul întrebării rămâne în special o fotografie surprinsă de un autor necunoscut cândva la începutul anilor 1900, care arată câţiva oameni mergând pe un uriaş pod de gheaţă format din cauza gerului.

Site-ul Niagara Falls Public Library, care găzduieşte toate aceste imagini, subliniază însă că, deşi această fotografie ar putea fi o prelucrare, toate celelalte poze sunt foarte reale. Cu menţiunea că faimoasa casacadă din Canada nu îngheaţă complet, ci continuă să curgă pe sub crusta de gheaţă.


Pentru a citi o alta stire despre planul agentiei Paralela 45 de a introduce circuite turistice in Canada si SUA, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Fascinant: Imaginile frigului absolut