Zboruri mai ieftine

Email Imprimare PDF

 

Tarom a ieftinit biletele de avion ce au ca destinatie Bruxelles-ul,  20% reducere fata tarifele normale. Compania aeriana Tarom are intentia sa mentina aceste tarife reduse pana in anul 2013 pe rutele cu plecare din si spre Bruxelles.

Biletele de avion pentru Bruxelles pot fi cumparate in intervalul 23 Ianuarie – 13 Februarie, insa perioada de calatorie este pentru intervalul 1 August – 31 Decembrie 2012.

Si operatorul aerian de linie Carpatair a decis sa scoata la vanzare 5.000 de bilete la preturi de pornire de 85 euro cu toate taxele pentru toate rutele.

Promotia are valabilitate in perioada 20 Ianuarie-20 Martie, biletele pot fi achizitionate doar online. Biletele sunt spre destinatii din tara noastra, Ucraina, Moldova, Italia si Germania.

Operatorul aerian KLM lanseaza campania de reduceri: Pack&Go. Pretul biletelor de avion sunt mai ieftine cu pana la 30% fata de preturile de lista pentru peste 100 de destinatii de pe 5 continente.

Asa ca, daca va veti cumpara biletele de avion pana pe 8 Februarie veti beneficia de preturi promotionale pentru zboruri catre: Toronto -599 euro, New York -659 euro, Amsterdam – 149 euro, Londra, Barcelona, Copenhaga -159 euro.

Perioada de calatorie a biletelor pentru perioada 17 Ianuarie – 25 Iunie pentru zboruri de tip transatlantic si 17 Ianuarie – 30 Iunie pentru restul destinatiilor.

Pentru a citi si despre taxele ascunse pe care le practica majoritatea companiilor low-cost, accesati aceasta sectiune a site-ullui nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Zboruri mai ieftine