Low-costul easyJet iese de pe piata. Zborurile spre Milano si Madrid, anulate din noiembrie si ianuarie

Email Imprimare PDF

 

 

Low-costul easyJet iese de pe piata. Zborurile spre Milano si Madrid, anulate din noiembrie si ianuarie

EasyJet a operat sapte zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti-Madrid si cinci pe Bucuresti-Milano, rute pe care s-au inregistrat 200.000 de pasageri in 2009, cele mai recente date disponibile.

 

La nivel international easyJet a transportat 48,8 milioane de pasageri anul trecut, mai mult cu 7,9% fata de anul anterior. Compania aeriana a operat pe 509 rute cu 174 de aeronave. Veniturile companiei s-au ridicat anul trecut la 2,9 miliarde de lire, iar profitul net la 121 milioane de lire, potrivit datelor de pe site-ul companiei aeriene, scrie Ziarul Financiar.

ZF a simulat rezervarea unor bilete de avion pentru calatorii in noiembrie la Milano, cu plecare din Bucuresti, insa pe site apare "no flights available" . Acelasi raspuns il da site-ul si pentru rezervarile pentru calatorii incepand cu anul viitor, atat in cazul destinatiei Milano, cat si in cazul zborurilor spre Madrid.

Aeroportul nu stie ca pleaca britanicii

Teo Postelnicu, reprezentant al aeroportului Henri Coanda (Otopeni), a transmis ca "potrivit informatiilor noastre, easyJet va opera conform programului transmis. Nu am primit nicio notificare ca s-ar retrage".

Marile companii low-cost din Europa au o prezenta marginala pe piata locala. Nu doar easyJet a transportat un numar mic de pasageri, comparativ cu concurentii de la Wizz Air si Blue Air, ci si GermanWings si Ryanair.

Pentru a citi mai multe despre ofertele si reducerile unora dintre aceste companii aeriene, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailubusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Low-costul easyJet iese de pe piata. Zborurile spre Milano si Madrid, anulate din noiembrie si ianuarie