Vrem sa participam la 70 de targuri de turism

Email Imprimare PDF

 

Pentru asta, M.D.R.T (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) ar trebui sa achite circa 2 milioane de euro, conform declaratiilor pentru Mediafax a reprezentantilor institutiei.

Anul trecut (in 2011), tara noastra a fost prezenta la 25 de manifestatii, pentru care s-au cheltuit 900.000 euro. Printre targurile de turism la care a participat Romania in 2011 amintim locatii ca:

Berlin, Frankfurt,Varsovia, Boston, New York, Stuttgart si Munchen plus o serie de expozitii in tara.

Standul tarii noastre presupune o adaptare a caracteristicilor fiecarui tip de stand cu care institutia va trebui sa participe la targurile de turism.

In 2012, institutia va putea fi prezenta, la targuri in tari ca:

Marea Britanie, Belgia, Italia, Estonia, Israel, Ungaria, Norvegia, Rusia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Austria, Germania, Olanda, Spania, Franta, Danemarca, Statele Unite ale Americii, Canada, Polonia, Grecia si Elvetia.

Pentru a citi mai multe despre participarea Romaniei la Targul de Turism din Austria, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vrem sa participam la 70 de targuri de turism