Bild lauda statiunea Predeal

Email Imprimare PDF

 

Asta s-a intamplat datorita investitiilor in partiile de ski din Romania. E de bun augur faptul ca statiunile montane din tara noastra incep sa devina cunoscute si in alte tari si poate printre  avantajele principale ar fi chiar preturile mai mici. Un sfarsit de saptamana cu ski in statiunea Predeal costa aproximativ 200 de euro, suma are inclus cazarea + skipass.

Potrivit publi­catiei germane ‘Bild’, statiunea Predeal e una din cele mai ieftine statiuni de ski din Europa. In aceasta perioada, la Predeal, puteti inchiria camere la preturi sub 55 de euro/noapte. Astfel, Predeal are preturi mai mici comparativ cu statiunea Bansko (Bulgaria) si Zakopane (Polonia).

Nici statiunea Poiana Brasov nu sta foarte rau, fiind plasata pe locul 5 in topul celor mai ieftine destinatii de iarna din Europa. Domeniul schiabil a fost extins aici la 85 de hectare + 24 kilometri de partii, in­vestitii totale de circa 28 milioane de euro. Cazarea are preturi de pana la 95-100 euro/noapte.

Exista la Predeal in desfasurare investitii pentru modernizarea bazei sportive de ski fond si biatlon si investitii pentru imbunatatirea domeniului schiabil. Valoarea investitiilor, care are termen de finalizare sfarsitul lui 2012, este de aproximativ 17 milioane lei.

Pentru a citi si despre alte domenii schiabile din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Bild lauda statiunea Predeal