Ce ofera agentiile romanesti turistilor din Austria si Germania

Email Imprimare PDF

 

Ce ofera agentiile romanesti turistilor din Austria si Germania

Turistii austrieci au cumparat circuite in Romania la targul care a avut loc saptamana trecuta la Viena, iar oferte pentru city-break, turism balnear si montan, dar si circuite, sunt promovate la o manifestare similara, care se desfasoara la Stuttgart in perioada 14-22 ianuarie.

Astfel, mai multe destinatii turistice romanesti au fost incluse in ofertele agentiilor de turism straine prezente la Targul International de Turism "Ferien Messe" de la Viena, desfasurat in perioada 12-15 ianuarie, si la Targul International de Turism "Caravan, Motor, Tourismus" (CMT) de la Stuttgart, care are loc in perioada 14-22 ianuarie.

Unele agentii de turism straine au ales chiar obiective turistice romanesti pentru a ilustra copertele ghidurilor cu care s-au prezentat la targul de la Viena, iar toate sejururile in tara noastra oferite de un turoperator austriac au fost epuizate.

"Agentia Kneissl Touristik a oferit un tur complet al Romaniei, pe ruta Oradea-Sibiu-Brasov-Sinaia-Bucuresti-Constanta-Iasi-Baia Mare, cu oprire la mai multe manastiri din Moldova si in Delta Dunarii, iar pe coperta brosurii agentia a ales sa promoveze manastirea Voronet. Vacante in Romania au vandut si alti turoperatori austrieci prezenti la targ, respectiv Klug der Reiselöewe, care a promovat destinatii din Delta Dunarii si Transilvania, Gruber, Club 50 si Ruefa Reisen", se arata intr-un comunicat al MDRT transmis Mediafax.

Mai mult, oferta pentru un sejur romanesc cu destinatia Bucuresti-Sinaia-Bran, promovata la targ de agentia austriaca Ruefa Reisen, a fost epuizata, toate locurile disponibile fiind vandute.

Standul Romaniei la Viena a gazduit 26 de expozanti, hotelieri, agentii de turism, autoritati publice locale si operatori economici din domenii conexe turismului.

Pentru a citi despre unele dintre obiectivele care starnesc interesul turistilor straini, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce ofera agentiile romanesti turistilor din Austria si Germania