Proiect de turism la Vadu Crisului

Email Imprimare PDF

 

Se doreste completarea punctelor de vizita a turistilor cu un segment religios la Vadu Crisului, asta pe langa frumusetea zonei. Pentru a putea obtine o finantare, autoritatile doresc sa incerce sa atraga fonduri intr-o noua sesiune de depunere de proiecte ce a fost deschisa in Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013.

In luna Ianuarie a acestui an, conducerea primariei din Vadu Crisului are de gand sa depuna un nou proiect. Practic, acest proiect reprezinta o continuare a proiectului din 2011 ce a fost castigat alaturi de orasul Hajduszoboszlo.

Obiectivul programului este acela de apropiere a persoanelor, comunitatilor, dar si a agentilor economici din zona de frontiera pentru a putea facilita dezvoltarea comuna a zonei de cooperare.

Proiectele de investitii vizeaza o imbunatatire sau, de ce nu, o dezvoltare a infrastructurii transfrontaliere de comunicatii, mediu si transport, dar si a infrastructurii de turism, cercetare, sanatate, prevenire a riscurilor comune si afaceri.

Pentru a cauta cazare in judetul Bihor, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Proiect de turism la Vadu Crisului