O nouă pârtie în staţiunea Sinaia

Email Imprimare PDF

 

O nouă pârtie în staţiunea Sinaia

O nouă pârtie de schi înzăpezită artificial va fi inaugurată, marţi, la Sinaia, informează NewsIn.

Pârtia este deservită de Telegondola Sinaia şi are următorul traseu: Cota 1400 - Cota 1000 (staţia de plecare a Telegondolei). La baza telegondolei se află o pârtie pentru începători, dotată cu nocturnă şi teleschi, parcare şi cabane. Pârtia are o lungime de 2.000 de metri, grad de dificultate mediu.

"Este doar un început pentru înzăpezirea artificială a pârtiilor din Sinaia. Dacă până acum aveam doar singurul domeniu schiabil de altitudine din România, acum iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura şi de această zonă mai accesibilă. La baza telegondolei am amenajat o pârtie unde începătorii pot lua lecţii de schi chiar şi în nocturnă, iar împătimiţii săniuşului au o pârtie special amenajată.

De asemenea, cei care doresc să încerce tubingul o pot face tot aici. Toate aceste noutăţi vor prelungi cu siguranţă sezonul de iarnă la Sinaia, de care îmi doresc să se bucure cât mai multă lume" a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Sinaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri O nouă pârtie în staţiunea Sinaia