Câţi români au zburat cu Wizz Air în 2011

Email Imprimare PDF

 

Câţi români au zburat cu Wizz Air în 2011

Wizz Air, unul dintre cei mai mari operatori aerini low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, a transportat din şi spre România 2.7 milioane de pasageri în 2011, cu 29% mai mult decât în 2010.

Wizz Air oferă 51 de rute disponibile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Tîrgu Mureş. Noile rute anunţate pentru 2012 sunt Bucureşti – Verona (Italia) şi Bucureşti – Palma de Mallorca (Spania).

Gradul mediu de încărcare al aeronavelor Wizz Air a fost de peste 84%, situându-se la nivelul anilor anteriori.

Compania a inaugurat trei noi baze operaţionale în 2011: Belgrad în Serbia, Vilnius în Lituania şi Tîrgu Mureş în România. În prezent, Wizz Air operează de la 15 baze şi oferă peste 200 de rute în Europa. La nivel european, Wizz Air a transportat 11 milioane de pasageri în 2011, cu 15% mai mult decât în 2010.

Linia aeriană are 1.500 de angajaţi în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia, Lituania şi Elveţia. În plus, compania a creat aproximativ 11.000 de locuri de muncă în industriile care deservesc sau beneficiază de operaţiunile Wizz Air.

Pentru a citi o alta stire despre aceasta companie, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Câţi români au zburat cu Wizz Air în 2011