De ce sa nu crezi in fotografiile prezentate pe site-urile hotelurilor

Email Imprimare PDF

 

http://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/de-ce-sa-nu-crezi-in-fotografiile-prezentate-pe-site-urile-hotelurilor-72362/

Publicatia de profil Oyster a atras atentia asupra celor care se bazeaza neconditionat pe ceea ce vad pe siturile hotelurilor, atunci cand aleg destinatia de vacanta. Reprezentantii site-ului au gasit cateva hoteluri, de la Costa Rica, la California, care si-au cosmetizat fografiile de pe site-uri, pentru a fi sigure ca atrag potentialii clienti.

Cand vine vorba de alegerea unui hotel, ceea ce ni se prezinta online nu este neaparat acelasi lucru cu ce intalnim la momentul de check in.

Cateva dintre aceste fotografii prezinta minciuni atat de sfruntate, incat ai crede ca omonima reala este cu totul altceva.

Vezi aici diferenta intre fantezie si realitate prezentata ca o poveste cu talc pentru cei care se bazeaza exclusiv pe site-urile hotelurilor.

Daca doriti sa va petreceti vacanta in tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru pentru a cauta destinatii potrivite sezonului rece.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri De ce sa nu crezi in fotografiile prezentate pe site-urile hotelurilor