Scandal în Insulele Maldive: guvernul a interzis toate saloanele de masaj

Email Imprimare PDF

 

Guvernul din Insulele Maldive se află în mijlocul unui scandal uriaş, după ce a interzis saloanele de masaj şi centrele de balneoterapie, pe motiv că acestea ar fi un paravan pentru prostituţie! Patronii hotelurilor de lux au anunţat că vor lupta împotriva deciziei.

Executivul din Maldive a luat controversata decizie de a închide centrele de recreere după ce un partid islamist, aflat în opoziţie, a avertizat că acestea facilitează prostituţia şi comportamentul considerat imoral de către musulmani.

Jurnaliştii cotidianului The Telegraph susţin că formaţiunea politică încearcă să interzică şi consumul băuturilor alcoolice în insule.

Gestul guvernanţilor a stârnit protestele hotelierilor şi ale angajaţilor din industria turismului. Aceştia au avertizat că o măsură atât de severă va afecta grav numărul turiştilor care aleg să îşi petreacă vacanţa în Insulele Maldive.

Presa relatează că cel puţin 850.000 de turişti străini au vizitat paradisul tropical numai în cursul anului trecut. Economia Insulelor Maldive se bazează în mare parte pe aportul incasarilor hotelurilor de lux, iar reprezentanţii industriei hoteliere au dat în judecată guvernul în speranţa că decizia va fi anulată.

Pentru a citi despre situatia similara in care se afla Egiptul, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Scandal în Insulele Maldive: guvernul a interzis toate saloanele de masaj