Romania, in top 20 destinatii de calatorie in Italia si Spania

Email Imprimare PDF

 

Romania, in top 20 destinatii de calatorie in Italia si Spania

Romania se afla in top 20 destinatii de calatorie in Italia si Spania, tari in care dealtfel exista comunitati mari de romani.
Potrivit unui studiu, realizat pe baza cautarilor de destinatii din 2011, al portalului skyscanner, Romania este pe locul 15 in cautarile din Italia si pe locul 19 in cazul celor din Spania.  

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a prezentat situatia turistilor straini veniti in Romania din principalele piete prioritare pentru turismul local (stabilite in Strategia de Creare si Promovare a Brandului National de Turism).

Italienii apar si in acest top.

Astfel, in primele 9 luni ale acestui an, Romania a fost vizitata de peste 162.000 de nemti, in crestere cu 9,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si de peste 131.000 de italieni, o majorare de peste 21%.

A treia destinatie prioritara ca dimensiune este Franta, tara din care au venit in Romania 85.800 de turisti, in crestere cu 10,3% fata de primele luni ale lui 2010.

Cititi retrospectiva pe 2011 a evenimentelor din turismul local accesand acest link.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romania, in top 20 destinatii de calatorie in Italia si Spania