Care este cea mai scumpă metropolă din Europa în noaptea dintre ani

Email Imprimare PDF

Care este cea mai scumpă metropolă din Europa în noaptea dintre ani

Hotelierii din Praga s-au gândit să majoreze tarifele în noaptea dintre ani, astfel încât capitala Republicii Cehe riscă să devină cea mai scumpă metropolă europeană pentru turişti de Revelion, trag un semnal de alarmă experţi autohtoni în turism, care se tem că preţurile mari la serviciile hoteliere îi vor speria în acest sfârşit de an pe cei mai mulţi dintre turişti, transmite miercuri Radio Praha.

În noaptea dintre trecerea anilor, costul unei camere de două persoane într-un hotel fără pretenţii la Praga se va ridica în medie la 361 de euro, în condiţiile în care în mod obişnuit în luna decembrie tariful unei camere într-un hotel din capitala cehă nu depăşeşte 98 de euro, potrivit postului de radio menţionat.

În acest fel, după cum menţionează experţi în turism cehi, Praga riscă să devină o destinaţie inaccesibilă pentru petrecea nopţii de Revelion.

În acest sens, ei au comparat preţurile la hoteluri în 35 de metropole europene. Astfel, la Paris, tariful mediu al unei camere de hotel în noaptea dintre ani nu depăşeşte 239 de euro. La Veneţia, Edinburgh şi Amsterdam, preţul la o cameră de două persoane într-un hotel de trei stele se ridică în medie la circa 250 de euro, iar la Barcelona pot fi găsite camere de hotel chiar şi la preţul de 200 de euro.

Pentru a citi si despre ofertele de Revelion din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Care este cea mai scumpă metropolă din Europa în noaptea dintre ani