De Craciun prin Europa

Email Imprimare PDF


De Craciun prin Europa

Poate cea mai cunoscuta piata de Craciun din Munchen (Germania) are loc in Marienplatz. Exista la vanzare un pachet =345 euro/persoana, care are inclus: 3 nopti de cazare (mic dejun) la un hotel de 3 stele + transport cu avionul tur-retur. Pentru cazare la un hotel de 2 stele ati avea de platit 117 euro (micul dejun inclus). Biletul de avion tur-retur Bucuresti-Munchen costa circa 175 de euro.

Cardul turistic – City Tour Card Munchen = 20 euro/persoana ofera accesul la transportul public pentru 3 zile si discount-uri de 15 pana la 50 % pentru o muzee, teatru, diverse atractii turistice, dar si gastronomice.

Pentru Viena exista pachetul de 306 euro/persoana care include: 3 nopti cazare la hotel de 3 sau 4 stele, bilet de avion tur-retur + taxele de aeroport.

Cardul Viena = 19 euro de persoana, valabil 3 zile, ofera reduceri de pana la 25% la magazine si restaurante, dar si transportul in comun gratuit.

Daca alegeti sa va faceti vacanta pe cont propriu, puteti gasi cazare la 135 de euro pentru 3 nopti, cu mic dejun inclus, la hotel de 4 stele.

Vreti soare?!? Atunci Costa del Sol (Spania) e locul ideal. Aceasta zona se bucura de mai mult de 305 de zile de soare in timpul anului. 7 nopti de cazare cu pensiune completa la hotel de 4 stele, transport cu avionul, transfer aeroport + o excursie optionala la Malaga, costa 395 de euro/persoana.

Pentru a cauta oferte de Craciun si in tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri De Craciun prin Europa