Cele mai interesante oferte de turism pentru sarbatori

Email Imprimare PDF

 

Cele mai interesante oferte de turism pentru sarbatori

Concerte de colinde si targuri de dulciuri in Bucovina, petreceri tematice la mare, taraf de lautari in Harghita si cursuri de schi la munte, sunt doar cateva dintre ofertele pe care le propun operatorii din turism pentru petrcerea sarbatorilor de iarna, potrivit unei analize Mediafax.

Festivaluri de datini si targuri de dulciuri, in Bucovina In luna decembrie vor fi organizate concerte de colinde si festivaluri de datini si obiceiuri in municipiile si orasele din judetul Suceava, dar si in localitati turistice precum Putna, Sucevita,Ciocanesti, Manastirea Humorului,Moldovita sau Vama, in cadrul programului "Craciun in Bucovina".

Astfel, in 22 decembrie, la Radauti va avea loc un Concert de Craciun al Filarmonicii din Botosani, iar la Suceava Grigore Lese va sustine un concert de colinde la Catedrala Romano-Catolica. In 23 decembrie, la Campulung Moldovenesc va fi organizat un concert extraordinar al Corului "Academica", iar in 24 decembrie la Gura Humorului vor canta colinde corurile bisericilor ortodoxe, dar si al minoritatilor din zona: germani, rusi lipoveni sau polonezi.

Targuri de Craciun vor fi organizate in municipiul Suceava, in orasul Gura Humorului, unde va exista un targ de dulciuri, iar la Campulung Moldovenesc in casute personalizate vor fi puse in vanzare produse traditionale de sezon, dar si preparate din carne si lapte ale producatorilor locali.

Ofertele de Craciun si Revelion in pensiunile sau hotelurile din Bucovina variaza intre 500 de lei si 2.600 de lei de persoana, in functie de durata sejurului si de clasificarea unitatilor de cazare, turistii beneficiind de plimbari cu sania, meniuri traditionale, gratare in zapada si colinde.

Pentru a citi si despre ofertele de Revelion din Vatra Dornei, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai interesante oferte de turism pentru sarbatori