Revelion la malul marii: pachetele turistice, intre 250 si 10.000 de lei. Ce ofera hotelierii.

Email Imprimare PDF

 

 

Revelionul la mare poate fi spectaculos. Mii de turisti sunt convinsi de asta, drept dovada si-au facut rezervari si vor petrece noaptea dintre ani pe litoral. Ca sa-i atraga, hotelierii vor organiza petreceri tematice in complexurile de lux. Acolo insa pachetele turistice depasesc 10.000 de lei.

Daca vreti sa va petreceti sarbatorile pe litoral, nu va lasati intimidati de temperaturile scazute din timpul iernii. Marea poate oferi un spectacol desavarsit, chiar si atunci cand ingheata.

Cele mai multe oferte sunt pentru statiunea Mamaia, unde numarul hotelurilor ce raman deschise si pe perioada iernii creste de la an la an. 

"In noaptea de Revelion este o seara mai speciala, cu tematica Hollywood, unde starurile serii sunt chiar invitatii nostri, iar surprizele sunt pe masura. Un pachet de Revelion are pretul de 1185 de lei de persoana, include doua nopti de cazare si programul de entertainment in doua nopti diferite", a declarat Luiza Leseschi, reprezentant hotel.

Nu doar atmosfera ii incanta pe turisti, ci si meniurile alese ce includ peste si fructe de mare. In bucatarii, e deja forfota mare. 

"Pentru restaurant rezervarile au inceput undeva de la jumatatea lunii noiembrie, gradul de ocupare este undeva la 80%, iar pentru hotel gradul de ocupare ajunge undeva la 80-85% in acest moment", a declarat Bogdan Muntean, reprezentant complex hotelier. 

Oferte exista inca pentru toate buzunarele: la patru stele, tarifele pentru un sejur de trei nopti, in perioada Revelionului, variaza intre 450 si 800 de lei de persoana, iar la trei stele coboara pana la 250 de lei.

Pentru a cauta oferte de Revelion si in statiunile montane, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Revelion la malul marii: pachetele turistice, intre 250 si 10.000 de lei. Ce ofera hotelierii.