Visan, Paravion.ro: Pentru perioada sarbatorilor de iarna s-au dublat vanzarile city break

Email Imprimare PDF

 

Pentru perioada sarbatorilor de iarna s-au dublat vanzarile city-break si sejururi de vacanta, cele mai cautate destinatii fiind Dubai, Viena, Budapesta, Paris, Praga, Costa del Sol si Cipru, potrivit lui Remus Visan deputy managing director Paravion Tour.

Remus Visan: Pentru perioada sarbatorilor de iarna s-au dublat vanzarile pe parte de city break si sejururi de vacanta. In online se vand 80-90% bilete de avion, pe companii traditionale sau low-cost poate chiar 99%.

In acest moment iti cumperi pachetul de charter fara sa mai vorbesti cu un agent de ticketing. Ai toate documentele si poti plati fara costuri suplimentare pe Paravion.ro. Putem spune ca suntem o agentie de turism online.

Cele mai vandute destinatii in online sunt Viena, Budapesta, Paris, Praga, Dubai si sejururile Costa del Sol si Cipru.

Un sejur de 7 nopti cu avion inclus si cu demipensiune in Dubai costa de la 600 de euro. Cererea a fost mai mare decat ne-am asteptat.

Pentru Malaga biletul de avion cu o cursa low-cost ajunge la 200 de euro fara cazare, iar cu o cursa de linie biletul este intre 400-500 de euro.

Wall-Street.ro: Cum a mers piata de rezervari turistice online?

Remus Visan: In Romania, aceasta piata s-a consolidat. In ultimul timp am avut si clienti din Spania, Italia si Franta. Ca procente avem intre 12-15% din afara tarii.

Wall-Street.ro: Cate bilete de avion s-au vandut online anul acesta?

Remus Visan: Piata de bilete de avion a urcat anul acesta in Romania cu 7-8% la circa 350 de milioane de euro, iar din acestea 8-9% sunt vanzari online.

Pentru a citi si despre recent lansatul portal unde puteti cauta croaziere, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street,ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Visan, Paravion.ro: Pentru perioada sarbatorilor de iarna s-au dublat vanzarile city break