Vacante de tot felul

Email Imprimare PDF

 

Ce putem spune, in Bulgaria, poate v-ati obisnuit deja si dumneavoastra cu idea ca vecinii nostri bulgari au oferte care mai de care mai ispititioare. Iata cateva exemple in acest sens:

4 nopti in statiunea Balcic, la hotel de 4 stele, in regim all-inclusive, are pretul de pornire de la 159 euro/persoana.

Daca vreti sa va petreceti 5 zile la Nisipurile de Aur, bineinteles regim all-inclusive, ofertele pornesc de la 300 euro/persoana cu 4 nopti cazare.

Poate dupa cum era de asteptat, in Grecia, ofertele pentru noaptea de Revelion sunt mai ieftine. In insula Thassos, 5 nopti costa numai 140 euro/persoana, in timp ce in Halkidiki, cazare la hotel de 4 stele, pentru 4 nopţi, preturile pornesc de la 150 euro/persoana.

Daca va place mai mult caldura, va doriti si va permiteti un Revelion intr-o locatie mai exotica, atunci aveti la o oferta pentru Tenerife, in Insulele Canare. O vacanta cu 6 nopti, la hotel de 4 stele, cu all-inclusive + masă festiva + multe alte facilitati (inclusiv transportul) costa aproape 1.310 euro/ persoana.

Pentru a citi si despre ofertele de Revelion din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacante de tot felul