Lufthansa introduce in 2012 o noua ruta: Bucuresti-Berlin

Email Imprimare PDF

 

Zborurile pentru noua ruta Bucuresti-Berlin vor fi operate de 4 ori pe saptamana, incepand cu data de 03 Iunie 2012, cu avioanele Airbus 320 si 319.

Aceasta alegere din partea companiei vine, probabil, dupa ce numarul pasagerilor transportati in tara noastra a crescut in cele 3 trimestre cu 20 % fata de aceeasi perioada din 2010. Se estimeaza o cifra mult mai mare pana la sfarsitul lui 2011, fara precedent pana acum in Romania. In 2010, compania  Lufthansa a reusit sa transporte peste 635.000 de pasageri.

Conform datelor statistice, din numarul total de pasageri, circa 50 % raman la destinatie, 25 % alegand alte conexiuni catre diferite destinatii din Europa, iar restul de 25 % isi continua zborul in celalalte regiuni ale globului.

In tara noastra, grupul Lufthansa (are o cota de piata de 23 %) opereaza cu mai mult de 100 de zboruri pe saptamana pe aeroporturile din Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti (Otopeni), Sibiu si Iasi.

Conform cu datele furnizate de Mediafax, compania aeriana Lufthansa va introduce din vara lui 2012 o noua destinatie in Romania, pe ruta Berlin-Bucuresti, reusind sa dubleze frecventa curselor Sibiu-Munchen, la 14 zboruri saptamanal.

Pentru a citi si despre noua destinatie introdusa de Wizz Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Lufthansa introduce in 2012 o noua ruta: Bucuresti-Berlin