Wizz Air continua ofensiva in Bucuresti: Va zbura si spre Palma de Mallorca de la vara

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air continua ofensiva in Bucuresti: Va zbura si spre Palma de Mallorca de la vara

Wizz Air va introduce o noua ruta din Bucuresti catre Palma de Mallorca (Spania), incepand cu 23 iunie 2012.
Odata cu introducerea noului serviciu si a celui catre Verona, anuntat la inceputul lunii, numarul de destinatii Wizz Air disponibile din Bucuresti va ajunge la 21 vara viitoare.      

Wizz Air estimeaza sa transporte 1.5 milioane de pasageri din si spre Bucuresti in 2011, ceea ce reflecta o crestere anuala de 40%”, a declarat John Stephenson, vicepresedinte Executiv Wizz Air.

Pe langa cele doua noi rute, Verona si Palma de Mallorca, compania creste frecventele pe toate celelalte destinatii operate din Capitala.

Astfel, spre Milano compania mai adauga 5 zboruri pe saptamana in vara lui 2012, ajungand la 14, iar spre Venetia mai adauga 4, pana la 11. 

Catre Madrid si Dortmund, compania mai adauga cate doua zboruri saptamanale pe fiecare destinatie urmand sa opereze de cate 7 ori pe saptamana. Tot 2 zboruri mai adauga si spre Bari, ajunmgand la 4. Pe Cuneo Torino se adauga un zbor pana la 3, iar pe Catania si Bologna tot cate un zbor pana la cate 5 saptamanal pentru fiecare ruta.   Spre Pisa compania va opera cate trei zboruri saptamanal de anul viitor, adaugand un nou zbor.

Orasul Bucuresti acopera 50% din vanzarile Wizz Air pe piata romaneasca.

Pentru a citi si despre noile curse catre Germania si Paris, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air continua ofensiva in Bucuresti: Va zbura si spre Palma de Mallorca de la vara